Nieuws

Mercedes-Benz dealer Wensink, levert vijf nieuwe servicebussen af bij REMA TIP TOP TSN.

Wensink Mercedes-Benz Arnhem heeft vijf nieuwe Mercedes Sprinter servicebussen voor REMA TIP TOP TSN afgeleverd. De Sprinter bussen zijn allemaal voorzien van het vertrouwde beeldmerk waaraan REMA TIP TOP TSN zo herkenbaar is. De lay-out heeft een paar kleine wijzigingen gekregen. Uiteraard staat de meest recente versie van ons logo er mooi op. Ook het nieuwe TüV certificerings logo dat wij sinds 2022 mogen voeren is rechts op de achterkant geplakt.
Omdat we regelmatig opzoek zijn naar versterking voor onze monteursgroep, hebben we een gele memo op de achterkant van de bussen laten plakken. Je weet immers nooit wie er achter je rijdt die toevallig denkt aan een leuke carrièreswitch! Het is moeilijk om aan personeel te komen en dan is z’n opvallende gele memo een goede rijdende aandachts trekker.  Want wie wil er nu niet werken bij REMA TIP TOP TSN de marktleider van Nederland in de transportbanden branch.
We zijn voor alle vestigingen in Nederland opzoek naar servicemonteurs, kijk voor onze vacatures eens op ‘werken bij ons’ pagina op de deze website.
De opvallende gele memo en de rest van de belettering signing is, zoals altijd, weer vakkundige uitgevoerd door Bordbusters uit Huissen. Inmiddels ook alweer 3 jaar een betrouwbare leverancier voor onze beletteringen van de servicebussen. En om de bussen helemaal compleet te maken tot een echte servicebus, zijn er speciaal op maat gemaakte, ruime en robuuste kasten en werkbanken geleverd. De kasten en werkbank worden eigenhandig door onze servicemonteurs in de nieuwe bussen gemonteerd en ingericht. Zo hebben ze alles bij de hand voor iedere klus op lokatie. U kunt onze gloed nieuwe Mercedes-Benz Sprinter servicebussen zien rijden in de regio Amsterdam, Assen of Arnhem.

REMA TIP TOP TSN alles voor uw transportband!

< nieuws
Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
Garantie op kwaliteit, producten en Service!
Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!