< Terug

Corrosieprotectie

REMA TIP TOP met zijn bedrijven TIP TOP OBERFLÄCHENSCHUTZ ELBE GMBH en SKO SÄURESCHUTZ GMBH is een van de meest bekwame en uitgebreide leveranciers van industriële corrosiebeschermingssystemen. Onze bekledingssystemen zijn gebaseerd op samenstellingen van rubberbekleding, coating, combinatiecoating, kunststofbekleding en baksteenbekleding. Zij zijn bestand tegen vrijwel alle soorten belasting of blootstelling gedurende langere perioden. Naast een breed scala aan geschikte materialen, die speciaal in onze laboratoria zijn ontwikkeld, is een hoog niveau van ervaring en deskundigheid van cruciaal belang. Onze competente diensten variëren van zorgvuldig advies en planning tot de gekwalificeerde installatie en het onderhoud, waardoor uw faciliteiten op al deze gebieden maximale efficiëntie en veiligheid bieden.

De materialen die gebruikt worden in het REMA TIP TOP productassortiment voor corrosiebescherming zijn eigen ontwikkelingen die een hoge mate van weerstand vertonen tegen blootstelling aan chemische, thermische en mechanische belastingen. Onze ervaren applicatiespecialisten bepaalden, op basis van het project en indien nodig ter plaatse, de optimale of meest economische corrosie- en slijtagebescherming systeem voor elk type belasting.

Veel van de materialen hebben een algemene goedkeuring van het Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt) en zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen voor het gebruik in de voedings- en drinkwatersector of zijn goedgekeurd voor gebruik in nucleaire installaties. installaties. Dit garandeert dat het geselecteerde materiaal zijn taak optimaal vervult en voldoet aan de wettelijke eisen, zodat uw installatie economisch en doeltreffend blijft werken.

Voor meer informatie en producten, klik hier.

 

> PDF product informatie

Bekijk deze producten ook eens

Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
Garantie op kwaliteit, producten en Service!
Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!