Nieuws

REMA TIP TOP TSN RIDDERKERK VERHUIST

Vanaf 1 januari is REMA TIP TOP TSN niet meer te vinden in de Nijverheidstraat 9 in Ridderkerk. De vestiging, onder leiding van Richard Vermeulen, is na 7 jaar uit haar jasje gegroeid. De jongste vestiging  is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij vele klanten in het Rotterdamse havengebied en omstreken.

De verhuizing naar een groter pand is de juiste stap nu de groei van werkzaamheden en voorraad aanhouden. Door de toenemende voorbereidende werkzaamheden in het pand aan de Nijverheidstraat, werd de werkbare ruimte te klein net zoals de opslag van voorraad en kantoorruimte. Het pand wat aan de eisen voldoet ligt een kleine kilometer verderop in de Nikkelstraat 14 te Ridderkerk. In afstand is het een kleine stap maar in professionaliteit en functionaliteit een mooie grote stap om de klanten van REMA TIP TOP TSN te kunnen voorzien van de juiste producten en de daarbij behorende 24/7 service.

In de Nikkelstraat is de werkplaats reeds operationeel, waar voorbereidende werkzaamheden aan transportbanden en bekledingen worden uitgevoerd. Tevens zal eind december een hydraulische stationair pers van 1.500 x 1.000 mm een vaste plaats krijgen in de werkplaats. Het kantoor van REMA TIP TOP TSN zal per 1 januari operationeel zijn in de Nikkelstraat 14 Ridderkerk.

< nieuws
Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
Garantie op kwaliteit, producten en Service!
Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!