Aanmelden feest ’50 jaar TSN!’

  Aanmeldformulier

  Bekijk hier het volledige programma

  Gegevens

  Leeftijden personen?  Activiteiten

  Kies hier minimaal 4 activiteiten uit die je/jullie graag zou willen doen, de keuze geeft echter geen 100% garantie tot deelname. We moeten lijsten maken voor deelname, hierbij proberen we zoveel mogelijk je keuze te volgen, maar vol is vol.  De rest van de activiteiten is vrije inloop en voor alle leeftijden.

  Belangrijke mededelingen

  Dit feest is alleen voorbehouden aan de werknemers van REMA TIP TOP TSN, hun partner en zijn of haar kinderen.

  Het feest is op zaterdag 14 september 2024, van om 13:30 uur tot 20:30 uur bij Omnivents 'WaterGoed' in Valburg. Hier kunnen wij geheel vrijblijvend aan leuke activiteiten deelnemen.

  Mocht je mee willen doen aan een activiteit, dan MOET men nuchter zijn van alcohol voor en tijdens deelname van een activiteit. Neem je wel een alcoholisch drankje, dan wordt je per direct uitgesloten van deelname van alle activiteiten. Mocht je toch graag een alcoholisch drankje willen doen, dan kan dat op het gezellige terras van het restaurant.

  Voor veel activiteiten moet er een deelnameformulier ondertekend worden en is er een minimale leeftijd van 18 jaar. Er is tijd genoeg om aan 2 activiteiten deel te nemen en voor wie het wil zelfs nog een derde activiteit. Het is verstandig om van te voren te bekijken en aan te geven aan welke activiteit je wilt deelnemen.

  Mochten er nog mededelingen zijn omtrent het eten of vragen, stuur dan een email naar marketing@rema-tiptop.nl. Alvast veel plezier met het doornemen van het feestprogramma en tot dan!

  Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
  Garantie op kwaliteit, producten en Service!
  Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
  Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!