PUCEST oppervlakte bescherming (PU)

PUCEST-materiaal® wordt al vele jaren toegepast als slijtagebescherming in vele toepassingen. Trechtervoeringen, weegschaalvoeringen, glijbanen, goten, transfer- en impactpunten van de transportbanden, afvoertrechters, menggereedschappen, slangen, sleeves en wand bescherming stortbunkers om maar een paar toepassingen te noemen.

De afgelopen jaren heeft PUCEST® succesvolle materiaalontwikkeling gedaan wat betreft de samenstelling van het materiaal, ze hebben continu verbeterd en geoptimaliseerd op het gebied van extreme slijtage. Door de ontwikkelingen heeft het polyurethaan een extreem hoge slijtvastheid gekregen in verschillende gradaties ; 55°, 65°, 85° 90° en 95° Shore. PUCEST slijtagebescherming vormt nu een uitstekende aanvulling op rubber, staal, keramiek of PE en kan zeer goed gebruikt worden als -slijtplaten, spatschermen, schorten, schrapers, zij-beschermers en dergelijke.

PUCEST-producten worden gekenmerkt door de specifieke rode kleur, de uitstekende mechanische eigenschappen en de lange levensduur. In jaren van onderzoek is de formule van PUCEST geoptimaliseerd voor de behoeften tegen extreme slijtagestress en anti cacking.

De geavanceerde, innovatieve producten, die volledig zijn afgestemd op de praktijk en behoeften van de industrie, zijn ontwikkeld voor “echte” probleemoplossingen. Of het nu gaat om slijtbeschermingsplaten, voor het bekleden van containers en trechters, trogvoeringen, laad- en afvoerslangen of voor het reinigingssysteem easy cleaner – de producten van PUCEST dekken een breed scala aan toepassingen. Naast de slijtagebeschermingstechnologie omvat het ook de meng- en reinigingstechnologie voor de chemische- en beton industrie .

De aangeboden slijtageoplossingen zijn standaardcomponenten die wij altijd op voorraad hebben liggen. Maar wij produceren uiterraad ook specifieke componenten die tot stand komen op basis van de klantspecificaties.

Het voortdurend testen van nieuwe slijtage beschermingsoplossingen onder de omstandigheden van dagelijks gebruik is een essentieel aspect van de kwaliteitsnormen van PUCEST protect.

Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
Garantie op kwaliteit, producten en Service!
Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!