Transportbanden kunststof

REMA TIP TOP TSN levert en monteert duurzame PVC en PU kunststof transportbanden voor o.a. de recycling, agro- of voedingsindustrie, land- en tuinbouw. De PVC en PU transportbanden voldoen aan de hoogste standaard eisen en zijn verkrijgbaar in gladde banden en in verschillende soorten profiel-, noppen- en meeneem transportbanden. Daarnaast leveren wij ook specifiek maatwerk voor klanten met gerichte eisen en wensen. Door de jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers, leveren wij de hoogste mogelijke kwaliteit producten.

De kunststof transportbanden industrie bestaat uit verschillende bedrijfstakken, zoals de recycling- , agro- en voedingsindustrie. In de voedingsindustrie staat veiligheid voorop en onze transportbanden voldoen dan ook aan alle FDA eisen op het gebied van voedselveiligheid. We leveren verschil kunststof banden met verschillende eigenschappen zoals koudebestendig, hittebestendige, olie- en vet bestendige banden.

Voor de Recycling industrie worden de kunststoftransportbanden voornamelijk in gezet bij non-fero scheiders. Hierbij kun je denken aan plastics, papier, textiel en hout.

Ook voor het laden en lossen van vrachtwagens en zeecontainers worden vaak mobiele transporteurs gebruikt. Deze mobiele transportlijnen zijn voorzien van een kunststof PVC transportband om de dozen vracht uit de container of vrachtwagen te halen.

 

Al 50 jaar dé kennis en ervaring in de branche!
Garantie op kwaliteit, producten en Service!
Specialistische 24/7 Service in heel Nederland!
Optimale voorraad op elke locatie in heel Nederland!